Beschikbaarheid

Het appartement is alleen per week te boeken, met zaterdag als aankomst en vertrekdag.  Informatie over beschikbaarheid  via info@casaallago.nl

Reserveren

Voor informatie en reserveringen kunt u per mail of telefonisch contact op nemen. We sturen na de boeking per email een bevestiging van ontvangst, hierbij zit ook de factuur voor de aanbetaling. Pas na de betaling van de aanbetaling is de boeking definitief. De resterende 75% moet uiterlijk 4 weken voor aankomst worden voldaan. Als u boekt binnen de periode van 4 weken voor aankomst, moet het totale bedrag in een keer worden voldaan.

Voorwaarden

1. De tarieven zijn gebaseerd op een maximum aantal van 6 personen en zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik van gas, water, elektra en gebruik van wifiInclusief linnengoed, keukenlinnen en handdoeken. U dient zelf badlakens voor bij het zwembad mee te nemen.

2. De eind schoonmaak bedraagt € 75,- en is verplicht.

3. De borg bedraagt € 200,- en dient bij aankomst te worden betaald.

4. Annulering door de huurder moet telefonisch en schriftelijk worden bevestigd. De kosten voor annulering bedragen tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 25% van de huursom, van 4 tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom en bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd.

5. Het gebruik van de sauna en hottub is niet bij de prijs inbegrepen, en kan ter plaatse tegen een vergoeding worden gereserveerd.

6. Roken is in Casa al Lago niet toegestaan.

7. Huisdieren niet toegestaan.

8. Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor het appartement, het interieur, exterieur en alles wat bij Casa al Lago hoort. Als je onverhoopt schade maakt, dien je dit te melden aan de verhuurders en de schade te vergoeden. Casa al Lago is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en /of (letsel)schade, berokkend aan of door huurders van Casa al Lago.

9. In het hoogseizoen is het alleen mogelijk om per week te boeken, met aankomst en vertrek op zaterdag. Buiten het hoogseizoen aankomst en vertrekdag in overleg.

Sfeer impressie