Omgeving

Omgeving

Casa al Lago ligt in Rocca di Arsiè, een klein sfeervol plaatsje, met veel leuke dorpjes en steden in de buurt. Deze dorpjes hebben ook elk weer hun eigen charme en bijzonderheden. In de Casa ligt een map met uitgebreide info over de omgeving. 

Paragliding

Sinds 2003 komen we in deze omgeving om te paragliden, er zijn uitstekende mogelijkheden in de directe omgeving, Denk daarbij aan Feltre, waar in 2017 de WK plaats vond, Bassano, Levico, Belluno, etc.      Kortom een uitstekend gebied voor overland vliegers.

Fietsen / Motorrijden/Wandelen

Voor wielrenners, mountainbikers, motorrijders en wandelaars zijn er in de omgeving veel mooie routes.  Kaarten met fiets en wandelroutes zijn in de Casa aanwezig.

Lago di Corlo

Lago di Corlo is een natuurgebied. Op dit stuwmeer mogen alleen bootjes met een elektro motor varen. Het meer is uitermate geschikt om te vissen, een heerlijke duik in te nemen, of te verkennen op een trapboot die in de directe omgeving te huur is.

Stedentrip 

Zeker de moeite waard is een bezoek aan Venetië, een stad met vele bezienswaardigheden. Met de trein komt u tot midden in het centrum.

Andere leuke steden in de buurt zijn o.a Vicenza, Padova, Trento, en Verona.


Sfeer impressie